تبلیغات
اسرار حیات - خواص گوجه سبز

صفحه اصلی

تماس با ما

آرشیو مطالب

طراح قالب

خوش آمدید!

منوی اصلی
لینکهای سریع

آرشیو ماهانه
آذر 1390
مهر 1390
مرداد 1390
تیر 1390
خرداد 1390
اردیبهشت 1390
فروردین 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389

.:: لیست کامل آرشیو ماهانه ::.


لینک دوستان

حرفه ای ترین قالب های وبلاگ
وب سایت تفریحی و سرگرمی پاداش
fungozar
ایران جدید
یه دانشجوی دندونپزشکی
رایحه دوست
پزشکی نوین و طب ایرانی اسلامی
پرتابل طب اسلامی، ایرانی و سنتی

.:: لیست کامل لینکستان ::.


لوگوی دوستان


آمار بازدید
نویسندگان :
» سیده فاطمه

آمار بازدید :
» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :


تبلیغات



خواص گوجه سبز

مرتبط با : خواص میوه ها و سبزیجات

گوجه سبز در تقویت دندان‌ ها و لثه‌ ها مفید است، بدن را در مقابل عوامل عفونی مقاوم کرده و با التهاب و رادیکال‌ های آزاد مخرب مقابله می ‌کند و از این رو موجب تقویت سیستم ایمنی می ‌شود. از طرفی زیاده‌ روی در مصرف گوجه سبز موجب حالت تهوع و سردرد می ‌شود.

نوبرانه‌ های بهاری از چغاله‌ بادام گرفته تا گوجه ‌سبز، یکی از پرطرفدارترین میوه‌ هایی هستند که کوچک و بزرگ از تناول آن ها لذت می ‌برند. کوچک ‌ترها مصرف گوجه‌ سبز با نمک را ترجیح می ‌دهند و بزرگ ‌ترها هم از آن در آشپزی خود استفاده می ‌کنند.

 گوجه سبز در تقویت دندان‌ ها و لثه‌ ها مفید است

دکتر مسعود کیمیاگر درباره میوه ی بهاره گوجه سبز اظهار کرد: گوجه سبز در دسته میوه‌ هایی قرار دارد که به دلیل ترشی و خوش طعم بودنش به ویژه مورد علاقه ی کودکان است و چون زمانی برداشت می ‌شود که هنوز حاوی قند بالایی نیست و کالری پایینی هم دارد میوه خوش خوراک و کم ضرری است.

دکتر کیمیاگر در پایان توصیه کرد: خوب است که عادت کنیم میوه‌ هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام، خیار ، پرتقال و انار را با نمک استفاده نکنیم و روی میوه‌ ی کودکان نمک نپاشیم چرا که ذائقه از دوران کودکی شکل می‌ گیرد.

 تقویت ایمنی بدن با گوجه‌ سبز

وی با اشاره به این که مزه ی ترش این میوه می ‌تواند در یک روز گرم تابستانی احساس شادابی به فرد ببخشد، یادآور می ‌شود، ترکیبات سودمندی در این میوه وجود دارد که از آن جمله می ‌توان به فیبر رژیمی اشاره کرد که در فرد باعث بهبود سیستم گوارشی می ‌شود.

این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان می ‌کند: تازه این میوه منبع خوبی از ویتامین C است که نقش آنتی ‌اکسیدانی دارد. حتی خشک شده ی این میوه نیز دارای فیتونوترینت ‌هایی است که کارکرد آنتی ‌اکسیدانی دارند. وی با عنوان این که دارا بودن این مواد مغذی، به این میوه ویژگی‌ های منحصر به‌ فردی داده است، می‌ افزاید: غنی بودن از مواد مغذی با قابلیت آنتی‌اکسیدانی، بدن را در مقابل عوامل عفونی مقاوم کرده و با التهاب و رادیکال ‌های آزاد مخرب مقابله می ‌کند و از این رو موجب تقویت سیستم ایمنی می‌ شود.

شب‌بیدار با بیان این‌ که گوجه ‌سبز منبع خوبی از ویتامین ‌های گروه B است، اذعان می ‌کند: ویتامین‌ های گروه B باعث کاهش استرس و افسردگی می ‌شود، سلامت پوست و اعصاب را به همراه می ‌آورد و در متابولیسم طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مثبتی دارد.

این کارشناس ارشد تغذیه می ‌گوید: گوجه سبز غنی از پتاسیم و فلوراید است و به جز اثر اعجاب‌ انگیز پتاسیم بر فشارخون، این ماده ی معدنی در انقباض طبیعی عضله، فعالیت الکتریکی طبیعی در قلب و انتقال سریع تکانه‌ های عصبی در بدن نیز تاثیر دارد.

خوب است که عادت کنیم میوه‌ هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام، خیار، پرتقال و انار را با نمک استفاده نکنیم و روی میوه‌ ی کودکان نمک نپاشیم چرا که ذائقه از دوران کودکی شکل می‌ گیرد.

 مراقب باشید!

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، همچنین درباره ی احتمال ابتلا به برخی بیماری ‌ها در صورت آلوده بودن گوجه سبز و یا مصرف بیش از حد آن گفت: اگر میوه‌ ها خوب شسته نشوند، احتمال ابتلا به بیماری ها عفونی گوارشی و در برخی موارد مسمومیت‌ های غذایی در افراد وجود دارد و مصرف زیاد این میوه موجب ایجاد عوارضی نظیر حالت تهوع و دل به هم خوردگی و سردرد می‌ شوند.

باید توجه داشت که گوجه‌ سبز حاوی اگزالیک اسید است که به طور طبیعی در میوه‌ ها و سبزی‌ ها وجود دارد و می‌ تواند کریستاله شود و گاهی سنگ‌ های اگزالات در مجاری ادراری تشکیل‌ دهد. بنابراین دریافت کافی آب به منظور بیرون دادن کافی ادرار لازم است و به افرادی که سنگ مجاری ادراری از نوع اگزالات دارند، توصیه می‌ شود مقدار کمتری از این میوه را مصرف کنند.

افراد معمولا از این میوه به عنوان تنقلات استفاده می ‌کنند، به همین دلیل باید توجه داشت مصرف زیاد این میوه با وجود مزایایی که دارد، می ‌تواند موجب نفخ شود.

گوجه سبز در دسته میوه‌ هایی قرار دارد که به دلیل ترشی و خوش طعم بودنش به ویژه مورد علاقه ی کودکان است و چون زمانی برداشت می ‌شود که هنوز حاوی قند بالایی نیست و کالری پایینی هم دارد میوه خوش خوراک و کم ضرری است.

بسیاری از افراد سرد بودن این میوه را موجب عوارضی از قبیل دل به هم خوردگی، تهوع، اسهال، سردرد و دل‌ درد می‌ دانند، در صورتی که گرد و غبار نشسته بر این میوه حاوی بسیاری از میکروب‌ ها است که موجب چنین عوارضی می ‌شود.دکتر مسعود کیمیاگر می گوید: باید توجه داشت که قبل از مصرف خوب شسته شود چرا که ممکن است گوجه سبز آلوده به فضله پرندگان باشند چون پرنده ‌ها در باغ‌ ها فراوان هستند و از میوه ‌هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام و توت که پوست غیرخوراکی ندارند تغذیه می ‌کنند بنابراین باید از تمیز بودن شان اطمینان داشته باشیم. وی ارزش غذایی این میوه را در هر 100 گرم، دارای 47 کیلوکالری انرژی ، بیش از 11 گرم کربوهیدرات، 7‌/‌0 گرم پروتئین، 28‌/‌0 گرم چربی کل و بیش از یک گرم فیبر رژیمی ذکر کرده و درباره ویتامین‌ های این میوه می ‌افزاید: گوجه‌ سبز دارای 5 میکروگرم فولات، 417‌/‌0 میلی‌ گرم ویتامین3‌B ، 135/0 میلی ‌گرم ویتامین5‌B و 29‌0/‌0 میلی‌گرم ویتامین6‌B است که البته ویتامین‌ های ‌BB2،  C ، A، E، K، کلسیم ، منیزیم ، آهن ، مس ، فسفر ، روی ، سدیم و پتاسیم آن را نیز نباید فراموش کرد. سکینه شب‌بیدار، کارشناس ارشد تغذیه در خصوص این میوه می ‌گوید: گوجه‌ سبز میوه‌ ای آبدار و خوشمزه است که منشأ آن از قاره آسیا بوده اما هم اکنون در قاره‌ های دیگر هم گسترش یافته است. یک متخصص تغذیه درباره خواص میوه گوجه سبز گفت: گوجه سبز برای تقویت دندان ‌ها و لثه‌ ها مناسب است و حاوی مقداری ویتامین سی است.


نوشته شده توسط سیده فاطمه در جمعه 30 اردیبهشت 1390

نظرات ()

مطالب پیشین

» گیاهان مؤثر در سوء هاضمه
» خواص فلفل
» آشنایی با 9 ماده غذایی تقویت کننده چشم
» اسم من « نیشكر» است !
» عرق کردن نشانه چیست؟

» لیست کامل مطالب ارسالی


درباره


خواص گیاهان ، تغذیه مناسب،بهداشت و سلامت، دانستنی های علمی
مدیر وبلاگ: سیده فاطمه


لوگوی ما


نظرسنجی

به چه مطالبی بیشتر علاقه مندید؟






جستجو


پیوند های روزانه

یکــ فروم
خرید اینترنتی
آگهی رایگان | تبلیغات اینترنتی
پیامک بخونید پول دربیارید !
کسب درآمد اینترنتی بدون اینکه حتی 1 ریال خرج کنی

.:: لیست کامل پیوندهای روزانه ::.

.:: ارسال پیوند ::.

صفحه اصلی | تماس با ما | اضافه به علاقه مندی ها | ذخیره صفحه | طراح قالب


Powered By mihanblog.com Copyright © 2009 by asrarhayat
Design By : wWw.Theme-Designer.Com